Our virtual tour

Upptäck livekameror i runtom i världen!
reslust

Vad kan du göra åt din reslust?

Många svenskar är vana vid att resa och det kan kännas märkligt att inte komma iväg med tåg, buss eller flyg på flera månaders tid. Om du känner att du har stark reslust men inte ser hur du ska kunna komma iväg så finns det lösningar…

Njut av webbkameror från alla världens hörn

Du kan resa till Kairo i Egypten virtuellt genom att sitta och se på en webbkamera som filmar live en stund. Eller varför inte kika om det regnar eller är sol i Koh Phangan i Thailand? Med webbkameror kommer du ut på resa virtuellt.

Okej, det är inte samma sak som att själv ströva på en strand eller trängas bland turister på en marknad. Men det här kan ju faktiskt ge dig en hel del inspiration så att du kan börja planera din nästa resa.

Åk till ett lokalt resmål

Du kan säkert komma ut och resa även om din budget är begränsad. Har du till exempel kollat vilka fornlämningar som finns i din närhet? Surfa in på Riksantikvarieämbetet och kolla vilka platser som finns nära dig.

Nu kan du ta din cykel eller promenera och upptäcka platsen. Det är gratis men väldigt likt en resa till Grekland eller Egypten för att gå och se på historiska platser. De historiska platserna finns ju nära dig.

Läs på och ta med lite info så att du kan göra det hela till en utflykt för dig, vänner och dina barn. Ta med lunch och så har du en helt fantastisk förmiddag framför dig!

Livekameror