Välkommen till Ourvirtualtour som är en samling av spännande webbkameror från världens alla hörn. Vi är ett gäng som älskar att resa men som inte alltid kommer iväg. Då är det helt fantastiskt att kunna resa virtuellt och det över hela världen. Att folk kan sätta upp en webbkamera där de vill har gett oanade möjligheter.

Vi kan numera titta in i rum och natur som tidigare aldrig varit tillgänliga för oss. Här på Our Virtual Tour så delar vi med oss av våra smultronställen. Du kan klicka runt och hitta spänande platser som du skulle vilja se. Vi försöker också dela med oss av tankar omkring världen, event, natur och annat som hör ihop med att se saker och ting live med livestream.

Förbered din semester genom att se på livesändningar från de platser du vill besöka. Då vet du ju om det är värt det innan du åker.

På vår blogg kan du läsa fördjupande texter omkring detta och mer. Vi tror att den här sajten kan ge många en ny syn på livet. Om du är hemma och har tråkigt ska du surfa in och ta en titt på livet någon annanstans. Det hjälper mot all tristess och är så inspirerande. Det kan vi lova!