Our virtual tour

Upptäck livekameror i runtom i världen!
live streaming

Bättre bettting med live streaming

När du gillar att betta på sport så vet du hur viktigt det är att kunna följa det event som du har lagt en slant på. Men det är ju inte säkert att de kanaler du har på din TV sänder det event som du bettar på. Vilka möjligheter finns?

Välj en sajt med live streaming

Till att börja med kan du faktiskt välja en sportbook som har live streaming av de event som det går att betta på. Det är inte svårt att hitta detta. Då kan du logga in och lägga din satsning på matchen och sedan se den på samma sajt.

Dessutom kan det här vara väldigt kul om du tycker om live betting där du ändrar dina satsningar och förnyar dem under matchens gång.

När det är en ovanligare sport som du vill betta på så är det inte säkert att en sportsbook med live streaming täcker eventet. Här finns det lösningar…

Kolla TV online

Du kan faktiskt se en hel del TV online. Ett sportevent som inte anses vara så viktigt i Sverige är det lokalt i det land där matchen spelas. Du bör kunna hitta TV-kanaler från det landet som du når online. De kan tänkas sända eventet som du då kan se live.

Nackdelen med detta är förstås att du inte kan förvänta dig översättning av språk. Du bör ha viss förståelse för det lokala språket eller förstå sporten så pass väl att du inte behöver detta.

Live streaming tjänster online

Sedan finns det förstås live streaming tjänster online. Dessa kostar pengar men ger din en fin service med alla matcher och sportevent som du kan tänkas vara intresserad av. Det här kan vara väl värt att betala för om du bettar på sport ofta och helst ser eventet och satsar live när det är möjligt.

Livekameror