Our virtual tour

Upptäck livekameror i runtom i världen!
Disney World figurer

Disney World är för alla åldrar

Det finns nöjesparker som är för vuxna som vill att ungarna ska vara aktiva med något vettigt under flera timmars tid. Under en resa till Paris eller till USA så är det verkligen bra att ha möjligheten att besöka Disney World. Men Disney World är inte bara för de små.

Ta en titt på Disney World innan du besöker parken

Oavsett vilken Disney World nöjespark du ska besöka så är det inte så dumt att läsa på först. Du kan även se Disney World live och få en känsla för hur det ser ut på nöjesfältet. Det här är mycket stora anläggningar och det finns väldigt mycket att göra.

Disney står ju för så många berättelser och filmer. En del från tiden då du var barn. Därmed finns det en hel del utställningar och attraktioner som har med de olika karaktärerna och filmerna att göra.

Det finns de som ägnar flera dagar på Disney World för att i lugn och ro hinna med allt. Det är ju också därför som det finns hotell på plats. Om du bara ska ägna en dag åt Disney World så är det verkligen klokt med en plan.

Tänk på saker som:

  • Vilka utställningar ni vill se. Fråga familjemedlemmar för att planera på ett bra sätt.
  • När ni vill äta och i sådant fall vad. Se över restaurangerna som finns i parken och ponera att ta med egen matsäck samt var denna ska ätas.
  • Vad ni vill köpa på Disney World. Det finns spel, leksaker och mer. Ett besök i parkens butik ska också planeras in för det kan ta tid!

Livekameror