Our virtual tour

Upptäck livekameror i runtom i världen!
flygföljare

Flygföljare app låter dig följa flyg live!

Skulle du vilja ha koll på flygplan live? Det vill säga att du ser vilja flyg som flyger var just nu. Med en flygföljare app får du ett gratis verktyg som gör det hur enkelt som helst att se flygplan i luften just nu online.

Det här är en app som ger dig aktuell information om flyg som är ute och flyger just nu. Du följer flygen som du väntar på såväl som andra flyg som du kan ha ett intresse av. Perfekt ju när du väntar på att någon ska komma hem och du vill tajma hämtning på flygplatsen.

Flygföljare ger dig känslan av att själv vara med och flyga eftersom du kan följa resen live via din mobiltelefon. Det här är ett mycket kraftfullt verktyg som för vissa kan ses lite som en lek då det finns ett intresse av att se hur många flyg som är ute och flyger just nu i olika luftrum.

Följ flygplatser live

Ett annat sätt att njuta av flyg live är ju att se vad som händer via en webbkamera som filmar en flygplats. På detta vis kan du se takeoffs och landningar utan att själv behöva ta dig till ett staket vid en flygplats som Arlanda eller Landvetter.

Det finns flera webbkameror som fungerar som flygföljare vid flygplatser. Dessa går att nå via Youtube eller direkt på hemsidor som har samlat flera tittutplatser.

Här kan du se Lanzarote flygplats live:

Livekameror